Mish Vendi

Mishi i freskët, i kafshëve të sapotherura të rritura në fermën tonë, është përbërësi thelbësor në të gjitha prodhimet tona

Më Shumë

Shija e Veçantë

Sallame dhe proshuta me shije të fuqishme si njëherë e një kohë, që garantohet në sajë të mishit cilësor të fermës i trajtuar dhe përpunuar me kujdes.

Produkte të shëndetshme

Përdorimi i mishit të vendit, i njohur për vlerat e larta ushqimore, i freskët i sapo therur, i cili ambalazhohet dhe shpërndahet menjëherë siguron një ushqim të shëndetshëm për familjen tuaj.

SJELLIM SHIJEN MË TË MIRË NË SALLAME & PROSHUTA!

SHOQËRUAR ME CILËSINË E MISHIT TË VENDIT

Hapat qe kalojnë prodhimet e Fermës Semanjaku

për të ardhur në tryezat tuaja

  • Rritja Natyrore

    Rritja e kafshëve në Fermë

  • Thertore Semanjaku

    Therja në kushte higjenike

  • Përpunim i Kujdesshëm

    Shija tradicionale e sallameve

Disa prodhime të Fermës Tonë 🙂

Ferma Semanjaku

SJELLIM SHIJEN MË TË MIRË NË SALLAME & PROSHUTA!

SHOQËRUAR ME CILËSINË E MISHIT TË VENDIT

Prodhime Natyrale Ferme, Tradita Shqiptare !

përgatisim me pasion sallame, proshuta e mish për te sjellë shijen e ushqimeve tradicionale shqiptare