Ferma Semanjaku

Misioni ynë është të sjellim në tavolinat tuaja mish cilësor, të rritur si e do tradita, në menyrë natyrale dhe rikthejmë produktet e sallamerisë që mbartin shijen dhe aromën e sallamit si qëmoti kur çdo gjë ishte natyrore.

Na ndiqni në Facebook

S

Ne rrisim gjithë kafshët në fermën tonë, e cila ndodhet në zonën e Sheqishtes, Zharrëz.
Çdo ditë ne bëjmë çtë jetë e mundur që të sigurojmë që kafshët të jetojnë mirë, ushqehen mirë dhe të lëvizin lirisht nëpër kullota në mënyrë që të rriten natyrshëm ashtu si e do tradita shqiptare.
Janë këto arsye dhe përzgjedhja e ushqimit të pasur me të cilat kafshët ushqehen që e bën mishin e tyre më të shijshëm.

Ferma Semanjaku prodhon mishin më të mirë të mundshëm, duke ju kthyer përsëri traditës.
Ne kujdesemi për ushqimin e shëndetshëm të kafshëve, ne rritim kafshë të shëndetshme, të lumtura.
Ne e therim dhe e përpunojmë vetë mishin duke siguruar freskine e tij.
Ne besojmë që është e mundur të prodhosh mish më të shijshëm dhe më cilësor në mënyrë të qëndrueshme dhe të shëndetshme për klientët
në tokat e këtij vëndi duke u rikthyer rritja natyrore dhe mënyrat tradicionale të përpunimit.

Prodhime Elitare : Cilësore, të shijshme dhe vetëm natyrale

100 % MISH VENDI

Ne e dimë rëndësinë e ushqimit të familjes tuaj me ushqime të rritura në mënyrë natyrale, bio të cilave mund ti besoni.  🙂